Ajánlások – ügyfélsztorik

Ajánlások
ügyfélsztorik

Horváth Edina - építészmérnök

A tavalyi tanácsadás után tudatosabb lettem a színek alkalmazásával. Az önbizalmam is erősödött, hogy ösztönösen eddig is elég jól döntöttem. Ehhez biztos az is hozzájárult, hogy van már élettapasztalatom és némi színismeretem is.

Régóta foglalkoztat a kérdés, hogy miként lehet a testi adottságainkat jól „bemutatni”, azaz olyan gardróbot kialakítani, ami előnyös. Ehhez persze az kell, hogy ismerjük magunkat és ne divatdarabokat vásároljuk, hanem az előnyösöket és a megfelelő színben.

No ez már kemény dió!

Az életkorral valószínűleg a (haj)színvilág is változik, és ezt sem szabad figyelmen kívül hagyni. A visszafogott, előnyös smink, az archoz illő frizura csodákat tehet. Ezután már csak az kell, hogy kellő türelemmel vásárolva és időt fordítva a reggeli készülődéshez még több ízlésesen öltözött fiatal és idős hölgyet lehessen látni a piacon, az utcán és a színházban

Maráziné Marcsi - könyvelő

Életem egyik legfantasztikusabb napját töltöttem Veled.

Te egy szenzációs ember vagy, kedves, empatikus és jó emberismerő.

Nagyon jól felépített beszélgetés keretében vezettél be a szín és stílus világába.

Szinte felfoghatatlan volt számomra, hogy a színek árnyalatai mennyire megváltoztatják az arcomat, mennyire vidámmá vagy szomorúvá, sugárzóvá vagy éppen fénytelenné tudják tenni.
Mennyire megváltozik a hangulatom a színek hatására.

Meglepetésként hatott rám, hogy azok a színek amit egyébként soha fel sem próbáltam eddig , vagy ilyen összeállításban nem vettem volna fel, milyen kellemes összhangban vannak egymással és szenzációsan éreztem benne magam.
Azt gondolom, hogy általában a megszokott színhez, formához ragaszkodunk.

A Veled töltött idő rádöbbentett, hogy bátrabban kellene használnom a színeket.

Szerintem mindenkinek részt kellene vennie egy ilyen tanácsadáson, sokkal színesebb, vidámabb szetteket viselnének. Azt gondolom minden nőnek szüksége lenne egy ilyen találkozásra Veled, hogy bevezesd őket a színek, formák varázslatos világába.

Dr. Bajmóczy Szilvia - ügyvéd

Mióta voltam nálad színtanácsadáson, nem múlt el úgy nap, hogy ne jutottál volna eszembe: amikor felkapcsolom a hidegfényű lámpát, hogy jobban lássam a színeket; amikor válogatom a színes ékszereket az aznapi szettemhez; amikor az imádott rúzsaim valamelyikét viselem…

Milyen élményekkel jöttem el tőled? Nem túlzok, ha azt mondom, kinyílt a világ előttem: sokkal bátrabban és céltudatosabban vásárolok. Még mindig nem szeretek, de jó úton haladok afelé, hogy ne egy nyűg legyen a ruhatáram frissítése, bővítése. (Már az edzőcuccaimat is próbálom színhelyesen válogatni :))

Hogy kinek ajánlom a tanácsadásod? Mindenkinek, aki érzi, hogy valami nem kerek, mert egészen apró, nüansznyi különbségek is meghatározóak tudnak lenni!

Én az elmúlt időszakban annyi pozitív visszacsatolást kaptam a tőled tanultak okán, hogy csak akkor jöttem rá, hogy előtte mennyire hiányzott az önbizalmamhoz.

Szóval én nagyon köszönök mindent!

Laky Krisztina - gazdasági ügyintéző

​Egy kedves barátnőm révén és vele együtt vettem részt tanácsadáson Annánál és úgy érzem nála jobb szakEMBERrel nem is találkozhattam volna. A hangulat, a környezet, Anna személye egyaránt kellemes, kreatív és inspiráló volt. Ismeretlenül is nagyon kedvesen fogadott és nagyon tetszett, hogy nem rögtön a „feladatra” fókuszált. Meg akart ismerni, rám volt kíváncsi… aki vagyok és akivé szeretnék válni, amit meg szeretnék mutatni magamból a segítségével. Az együtt töltött időben végig azt éreztem, hogy nekem szenteli a figyelmét és törekszik arra, hogy kifejezzem önmagam.

Anna szakmailag felkészült, jó ötletekkel rendelkező, nagyon kreatív szakember, aki az alapoktól építette fel a velem való munkát, hogy megértsem mire kell fókuszálnom, mit kell figyelembe vennem. Nemcsak a külső adottságaimra helyezte a hangsúlyt, hanem a személyiségem figyelembevételével néztük meg mi illik hozzám és mi nem, mi az, amiben jól érzem magam. Nap végén úgy éreztem, hogy egy teljesen más nő lépett ki az ajtón, tele voltam új információval, impulzussal, lelkesedéssel és amire a leginkább szükségem volt, önbizalommal. Az együtt töltött nap fárasztó volt ugyan, de egy magabiztosabb nő nézett vissza rám a végén a tükörből.

Anna a tanácsadást követően készített részemre egy összefoglaló anyagot fotókkal, ötletekkel, javaslatokkal telerakva, ami a mai napig egy biztos támpontot ad, ide bármikor visszanyúlhatok és hozzá is bátran fordulhatok, ha segítségre van szükségem. Az eredmény pedig magáért beszél, hiszen csupa pozitív visszacsatolást kaptam az ismerősöktől, akiknek nagy lelkesedéssel mesélem és ajánlom a tanácsadást.

Ha pár szóval jellemeznem kéne, mi jut eszembe, ha a tanácsadásról vagy Anna személyéről kérdeznének, az a PROFIZMUS és a HARMÓNIA.

Bereczk Zsófia - szerkesztő FUNZINE magazin

Anna már az első perctől kezdve képes kialakítani egy olyan bensőséges és meghitt légkört a stúdiójában, hogy rögtön azt érezhetjük, jó kezekben vagyunk. A program minden állomásán profin vezet végig, eközben pedig már a beszélgetések során rengeteg önbizalmat ad az, ahogy elkezdünk teljesen más szemszögből tekinteni önmagunkra. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek, akinek szüksége van iránymutatásra a stílusát illetően!

Fülöp Viktória - testtartástréner - Alexander technika oktató, az alexanderezz.hu tulajdonosa

Nagyon inspirálónak találtam Annával a közös munkát. Nem csak megnézi, hogy milyen színek és formák állnak jól neked! Megismer téged, az embert, az élethelyzeted, a személyiséged, és ennek figyelembevételével dolgoztok együtt. Elindított egy úton, ahol támpontokat kaptam ahhoz, hogy megtaláljam azt az önmagam, aki lenni szeretnék. Gardróbunk átalakítása egy folyamat, így nap mint nap eszembe jutsz, és szezonról szezonra előveszem az általad készített elemzést is.
Fülöp Viktória Alexanderezz

Kalamár Beáta - Executive coach, Leadership Expert, a CRAFT Leadership című könyv szerzője

Munkám része az önismeret és a tudatosság, viszont Anna segítségével ennek teljesen más oldalát és megközelítését tapasztaltam meg. Olyan irányból ismertem meg magamat, mint hogy a karakteremhez, a személyiségemhez, a céljaimhoz, a szememhez, a bőrömhöz, a kisugárzásomhoz milyen színek és stílusok mennek. Mi az, ami kiemel és mi az, ami lenyom. Mi az, ami erősít, magabiztosabbá tesz, és mi az, ami elvesz belőlem. Mindemellett amiért kimondottan hálás vagyok Annának, mert nem csak magas színvonalon, de megerősítve, gondoskodó kedvességgel vezetett végig egy olyan folyamaton (színtanácsadás, testalkat elemzés, stílustanácsadás, gardróbrendezés, ruhatártervezés, imázs-fotózás), ami számomra nagyon idegen és rémísztő volt. Segítségével és felemelő támogatásával az egész egy izgalmas kalanddá vált. Ami biztos, hogy a közös munkánk nem itt ért véget, hanem itt kezdődött. Hálás köszönet, Anna!
Kalamár Beáta – Executive coach, Leadership Expert, Speaker, Author

Mórocz Dóra - pricing manager

Úgy érzem, hogy a tanácsadás első percétől kezdve megtaláltuk a közös hangot. Én nagyon nyitottan és kíváncsian érkeztem a helyszínre, a te kedvességed és hozzáértésed pedig csak fokozta lelkesedésemet. Mint kiderült, valahogy ösztönösen ráéreztem a színtípusomra (tél-nyár, aminek nagyon örülök🙂), de kellett a te szakértői szemed, megerősítésed és útmutatásod is, hogy ezentúl már ne csak a jól bejáratott, számomra „biztonságos” színeket viseljem, hanem merjek kipróbálni más, eddig tőlem kissé távolabb álló tónusokat is. Nagyon jó döntés volt hozzád fordulni és a segítségedet kérni, azóta bátrabb és magabiztosabb vagyok öltözködés terén, ami pedig – közvetetten ugyan, de – kihat az életem számos területére. Jó szívvel tudlak ajánlani mindazoknak, akik még keresik a saját stílusukat, de nem igazán látják az utat, hogy merre induljanak, akik tudatosan szeretnék alakítani a ruhatárukat vagy egyszerűen csak egy kis önbizalom erősítésre vágynak.

Kántor Vica - pilates oktató, Your Pilates & More

 Annával sok évvel ezelőtt hozott össze a Sors egy baráti társaságban. Akkor még nem tudtam, hogy később ő lesz a stílustanácsadóm.

Az elsők között volt szerencsém Anna tanácsadásán résztvenni és rácsodálkozni, milyen amikor az arcom – smink nélkül – úgy kel életre a megfelelően kiválasztott színek hatására, hogy egyik ámulatból a másikba estem. Pár hónapja már egy kedves barátnőmmel karöltve látogattunk el Annához egy komplett stílustanácsadásra, amelyről nemcsak újabb felfedezésekkel és stílusos ötletekkel tértünk haza, hanem az önbizalmunk és a hangulatunk is lendületet vett. Anna úgy kísért minket végig a folyamaton, hogy közben minden olyan személyiségbeli sajátosságot is figyelembe vett, ami hozzánk tartozik, amitől mind-mind egyediek vagyunk. Szívből ajánlom mindenkinek ezt az élményt, mert nemcsak eszközöket kapsz, amivel már saját magad is boldogulsz a hétköznapokban, hanem egy segítőkész, mosolygós és barátságos útitársat ismerhetsz meg ezen a pár órás utazáson. Köszönöm Anna!
Your Pilates & More

H. Nóra - jogász

Színtanácsadáson jártam Annánál egy évvel ezelőtt. A tanácsadás nekem nagyon sokat adott.

Anna egy olyan biztonságos közeget teremtett, ahol meg tud nyílni az ügyfél. Figyelve őt munka közben egyértelmű, hogy a színekkel való foglakozást neki találták ki. Az ember tudja, jó kezekben van.

A színek, nemesfémek használatát Anna gondosan és érthetően elmagyarázta, ezeket megfogadva át tudtam alakítani a ruhatáramat, sokkal hatékonyabban vásárolok. Nem csábulok már el olyan színek irányába, amik nekem nem állnak jól.

Ezen túlmenően azt is felfedeztem, hogy a nekem előnyös színek használatával a lakásomban számomra megnyugtató, önazonos teret tudok kialakítani.

Amióta tanácsadáson jártam az utca emberét is más szemmel nézem. Számomra egyértelmű: egy klasszikus szépségű, tökéletes alakú, ámde a számára előnytelen színeket viselő nő meg sem közelíti azoknak a nőknek a kisugárzását, akik talán nem klasszikus szépségek, az alakjuk nem tökéletes, viszont tudják milyen színek és szabásvonalak állnak nekik jól és ezeket tudatosan és bátran használják.

A mai retusált világban én minden hölgynek kötelezővé tennék egy tanácsadást, hogy az elérhetetlen Insta képek világa helyett, meglássák magukban az igazi nőt.

Kabács Dóra - office manager

Nehéz szavakkal leírni, milyen nagyszerű élménnyel gazdagodtam, amikor Annánál jártam tanácsadáson.

Egyszerűen már a személye is varázslatos és színes, mellette lehet igazán az ember önmaga és őszinte, így minden (divattal kapcsolatos) gondolatomat megoszthattam vele a tanácsadáson. Páratlan profizmusával és szakértelmével sikerült átadnia nekem minden fontos tudását, amivel utamra indíthatott a megfelelő öltözködés és magabiztosság útján. Biztosan állíthatom, hogy a ruhatár váltással a kedvem és a személyiségem is pozitívan változott, teljesen kiforrott és kifinomult lett.

Rengeteg dicséretet kapok a mai napig, amikor az Anna által felfedett, valódi színeimben pompázom, akár a munkahelyemen, akár a baráti találkozóimon.

Melegszívvel ajánlottam őt már több embernek is, sőt édesanyukámat még egy alkalommal is megajándékoztam tanácsadással.

Érdemes tudni mi áll jól nekünk, és élni ezekkel az előnyökkel.

Köszönöm Neked még egyszer Anna, továbbra is boldogan gondolok vissza a tanácsadásra!

Deme-Nagy Ágnes - edző, gerinctréner, FITTYLAND Gerinc- és Mozgásközpont

Több mint 10 éve találkoztam először a színtípus fogalmával. Akkor egy könyv alapján próbáltam meghatározni a sajátomat, ma már tudom, hogy borzalmas eredménnyel… Néhány éve aztán egyre több színtanácsadó jött velem szembe az online térben, és többször kacérkodtam a gondolattal, hogy valamelyikük segítségét kérjem a színeim megtalálásához. De valahogy mindig elmaradt a dolog.

Aztán amikor Annát megismertem, felkerült a bakancslistámra, hogy egyszer ellátogassak hozzá. De igazán akkor éreztem legyőzhetetlen késztetést erre, amikor az első közös 10órai podcast felvételen elkezdett mesélni az egyes színtípusokról, és kizárólag a hangjával olyan képet festett elém róluk, hogy láttam magam előtt mindazt, amiről beszél és közben kirázott a hideg, persze jó értelemben!

Bármikor mesél a munkájáról, mindig lenyűgöz az a művészi látásmód, amivel ezt teszi. Mély szakmai tudása alázattal párosul, nem akarja ráerőltetni a vendégére azt, amivel az nem érzi jól magát pusztán azért, mert egyszer ő már megtanulta, hogy kinek mi a jó. A színtanácsadás során nem rajtam, hanem velem együtt dolgozott: tanított arra, hogy én is megtaláljam azt a harmóniát, ami a színeimben rejlik. Közös podcast adásainkban többször mesélt már arról, hogy egy ilyen tanácsadás nem csak a külcsínyről szól: tényleg felért egy terápiával a nála töltött délelőtt, és bőven adott gondolkodnivalót az egyes színekhez, a saját vonalaimhoz való viszonyom.

A tanácsadás után kapott részletes, személyre szóló anyagom a non plus ultra, ezzel került fel a pont az i-re!

Bátran ajánlom Annát mindenkinek, aki vágyik arra, hogy közelebb kerüljön a valódi önmagához!
Deme-Nagy Ágnes FittyLand Gerinc- és Mozgásközpont

Programok

Programok

Stíluskarakter program

Tovább olvasok

Hogyan kommunikálj a megjelenéseddel?

Hamarosan

Egyéni és csoportos rövid programok

Hamarosan

Időpontfoglalás ingyenes telefonos konzultációra

Időpontfoglalás ingyenes telefonos konzultációra

Kapcsolat

Stúdió

1134 Budapest, Váci út 45. G/3.

Telefonszám

+36 30 842 0974

kapcsolat

Stúdió

1134 Budapest, Váci út 45. G/3.

Telefonszám

+36 30 842 0974

• All right reserved •
Tilless Anna Csillag