Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Foglalj hozzám időpontot ingyenes,
45 perces telefonos konzultációra…

és vállalkozási vagy karriercélodat maximálisan támogató, személyiségedet tükröző tervrajzot kapsz tőlem, hogy szakértelmedet és egyediségedet hitelesen tükrözze megjelenésed!

Havonta csak néhány napon tudsz konzultációs időpontot foglalni hozzám, ezeket az alkalmakat megtalálod az alábbi naptárban.

Válaszd ki a 45 perces konzultációd időpontját, majd kérlek, válaszolj a kérdéseimre.
Jelentkezésed így válik véglegessé.

Mit kell tudnod a konzultációról?

A 45 perces telefonos stílusperspektíva konzultáció ingyenes.  

Ez a 45 perc rólad szól, a vállalkozásodat/pozíciódat, a megjelenéseddel kapcsolatos kihívásaidat és lehetőségeidet világítjuk át.  

Ez a 45 perces konzultáció tényleg ingyenes? Miért?

Amíg nem látod pontosan a helyezted, az elakadásod okait, azt, hogy miért nem tudod a téged kifejező, szakértelmedet tükröző és vállalkozási céljaidat maximálisan támogató stílust és megjelenést életre hívni és meglátni az ebben rejlő lehetőségeket, addig nincs tisztánlátásod sem a vállalkozásoddal, szakértő státuszoddal és az ügyfeleidre, célcsoportodra tett hatással kapcsolatban sem.

Ez a konzultáció lehetőséget ad arra, hogy pontosan lásd a motivációdat, elhivatottságodat a megjelenésedben, stílusodban való szintlépésben.

Enélkül nincs sorsfordító hatása a munkámnak, programjaimnak, így a közös munkáról csak ennek áttekintése utána dönthetünk.

A beszélgetés végén, ha úgy látjuk mindketten, hogy érdemes belevágnunk a közös programba, akkor elmondom, hogyan tudsz velem együtt dolgozni.

 

Laky Krisztina - ügyintéző

„Ha pár szóval jellemeznem kéne, mi jut eszembe, ha a tanácsadásról vagy Anna személyéről kérdeznének, az a PROFIZMUS és a HARMÓNIA.”

Berecz Zsófia - szerkesztő FUNZINE Magazin

„Anna már az első perctől kezdve képes kialakítani egy olyan bensőséges és meghitt légkört a stúdiójában, hogy rögtön azt érezhetjük, jó kezekben vagyunk. „

H. Nóra - jogász

„A mai retusált világban én minden hölgynek kötelezővé tennék egy tanácsadást, hogy az elérhetetlen Insta képek világa helyett, meglássák magukban az igazi nőt.”

Programok

Programok

Stíluskarakter program

Tovább olvasok

Hogyan kommunikálj a megjelenéseddel?

Hamarosan

Egyéni és csoportos rövid programok

Hamarosan

Időpontfoglalás ingyenes telefonos konzultációra

Időpontfoglalás ingyenes telefonos konzultációra

• All right reserved •
Tilless Anna Csillag